close

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ahlström Collective Impact

A. Ahlström on mukana Ahlström Collective Impact (ACI) -yhteiskuntavastuuhankkeessa, joka tukee Suomen UNICEFin työtä lasten tulevaisuuden hyväksi. ACI on uusi yhteistyömalli Ahlström-verkoston ja UNICEF Suomen välillä. ACI edistää kohdennettuja strategisia sijoituksia, jotka auttavat valittujen YK:n kestävän kehitysten tavoitteiden (SDG) saavuttamisessa.

Tänä päivänä ACI:in kuuluvat A. Ahlström, Ahlström Invest, Ahlstrom, Destia, Detection Technology, Enics, Glaston, Suominen, Avain Yhtiöt, M&J Recycling, sekä Eva Ahlströmin säätiö ja Walter Ahlströmin säätiö. Ahlström Collective Impact investoi 770 000 euroa UNICEFin maailmanlaajuiseen koulutusohjelmaan vuonna 2022. Lisäksi Ahlström Collective Impactiin kuuluvat yritykset, työntekijät, säätiöt ja osakkeenomistajat ovat keränneet lähes 300 000 euroa Ukrainan lasten hyväksi.

UNICEFin maailmanlaajuinen koulutusohjelma tukee miljoonien lapsien oppimista, kasvua ja elämässä tarvittavien taitojen kehittämistä. Yhdessä Ahlström-verkoston yrityksillä ja säätiöillä on suurempi mahdollisuus vaikuttaa, kuin yksin.

ACI-lähettiläsohjelma käynnistettiin vuonna 2021. ACI-lähettiläät ovat Ahlström-yritysten työntekijöitä ja osakkeenomistajia, jotka edistävät ja panevat täytäntöön ACI:n visiota ja toteuttavat hankeen kampanjoita ja tapahtumia (kuten kansainvälisen lasten päivän) paikallisella tasolla. ACI-lähettiläät saavat myös mahdollisuuden oppia lisää UNICEFista ja lasten oikeuksista, YK:n kestävän kehityksen tavoitteista ja yhteiskuntavastuusta.

Lue tiedotteemme aiheesta tästä.

Vieraile Ahlström Collective Impactin verkkosivustolla tästä.