close

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sijoituksia listattuihin ja listaamattomiin yhtiöihin

Haluamme olla johtava sijoittaja yrityksissä, joilla on kansainvälistä liiketoimintaa tai kansainvälistymispotentiaalia. Olemme aktiivinen omistaja, jolla on strateginen ja pitkäjänteinen ajattelutapa. Sijoitamme sekä listattuihin että yksityisessä omistuksessa oleviin yhtiöihin.

Portfolioomme kuuluvat yksityisomisteiset Munksjö Paper AB, Ahlström Invest B.V. (jolla merkittävä omistus Ahlstrom Oyj:ssä), Bast Fibre Technologies Inc., GPV Group A/S ja M&J Recycling A/S. Lisäksi merkittävät sijoitukset listatuissa yhtiöissä Detection Technology Oyj, Glaston Oyj ja Suominen Oyj. Vuonna 2022, portfolioyhtiöidemme yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 5.7 miljardia euroa ja ne työllistivät yhteensä noin 18 500 ihmistä 32 maassa.

Omistajana varmistamme, että omistamiamme portfolioyhtiöitä kehitetään kestävästi hyvällä johdolla ja hyvää hallintotapaa noudattaen. Kasvatamme omistamiemme yritysten arvoa osallistumalla niiden kehittämiseen aktiivisen hallitustyöskentelyn ja strategiatyön kautta ja myös fuusioiden ja yritysostojen avulla.

Kehitämme sijoituksiamme teollisella osaamisellamme, yrittäjäperinteellämme sekä kestävällä pitkän tähtäimen omistajuudella. Kehitämme yrityksistä alansa johtajia.

Portfolioyhtiömme: