close

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Omistuksia listatuissa ja listaamattomissa teollisuusyhtiöissä

Haluamme omistaa yrityksiä, joilla on kansainvälistä liiketoimintaa tai kansainvälistymispotentiaalia. Olemme aktiivinen omistaja, jolla on strateginen ja pitkäjänteinen ajattelutapa.

A. Ahlström on pitkäjänteinen omistaja, jonka strategista ydintä edustavat kuitu- ja metsäsektorin sekä ympäristöteknologian teollisuusyhtiöt. Omistuksiimme kuuluvat yksityisomisteiset Ahlström Invest B.V. (jolla merkittävä omistus Ahlstrom Oyj:ssä), Munksjö Paper AB, Metsäkonepalvelu Oy, Bast Fibre Technologies Inc., M&J Recycling A/S ja GPV Group A/S. Lisäksi merkittävät sijoitukset listatuissa yhtiöissä Suominen Oyj, Glaston Oyj ja Detection Technology Oyj. Vuonna 2023 yhtiöidemme yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 5,9 miljardia euroa ja yhtiöt työllistivät noin 19 200 ihmistä 30 maassa.

Omistajana varmistamme, että yhtiöitämme kehitetään kestävästi hyvällä johdolla ja hyvää hallintotapaa noudattaen. Kasvatamme omistamiemme yhtiöiden arvoa osallistumalla niiden kehittämiseen aktiivisen hallitustyöskentelyn ja strategiatyön kautta sekä fuusioiden ja yritysostojen avulla.

Kehitämme yhtiöitä teollisella osaamisellamme, yrittäjäperinteellämme sekä kestävällä pitkän tähtäimen omistajuudella. Kehitämme yhtiöistä alansa johtajia.

Portfolioyhtiömme: