close

Hae sivustolta:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ahlström Invest Sis. Ahlstrom

Ahlström Invest on perheomisteinen sijoitusyhtiö. Yhtiö hoitaa aktiivisesti omistustaan Ahlstromissa ja keskittää sijoituksensa kestävän kehityksen mukaisiin listattuihin ja listaamattomiin yhtiöihin.

Ahlström Investin missio aktiivisena osakkeenomistajana, yhdessä muiden yhteenliittymän jäsenten Bain Capitalin ja Viknumin kanssa, on kehittää omistusta Ahlstromissa ja luoda pitkäaikaista arvoa yhtiön osakkeenomistajille sekä samanaikaisesti sijoittaa ja hallita merkittävää sijoitusvarallisuutta.

A. Ahlströmin omistusosuus 23,8 %
Muut
Sijoitusvarallisuus
>1.3 miljardia

Ahlstrom on maailman johtava toimija kestävän kehityksen mukaisissa ja innovatiivisissa kuitupohjaisissa materiaaleissa.

Ahlstrom on kuitupohjaisten erikoismateriaalien globaali johtaja. Yhtiön tehtävänä on puhdistaa ja suojella joka kuidulla ja tavoitella vastuullisempaa maailmaa. Sen visio on olla kaikkien sidosryhmien suosima vastuullinen erikoismateriaalien valmistaja. Ahlstrom toimittaa tuotteita viidelle kasvavalle ja keskenään erilaiselle loppumarkkinalle, jotka muodostavat myös perustan viidelle divisioonalle: Suodatus, elintarvike- ja kuluttajapakkaukset, terveydenhuolto, rakennusmateriaalit ja tekniset materiaalit. Ahlstromilla on 37 tuotantolaitosta 13 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Yhtiö kehittää tuotteita yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on liiketoiminnan tehostuminen ja ympäristöystävällisyys.

www.ahlstrom.com

Ahlström Investin omistusosuus 36,6 %
Muut
Liikevaihto 2023
3 miljardia
Perustettu
1851
KOTIPAIKKA
Helsinki, Suomi
HENKILÖSTÖMÄÄRÄ 2023
7 000
TOIMINTAMAAT (2023)
13